Menu
Menu

Pearl by Paul Proffitt – Menu

 

"It was all a dream"

Andeleverparfait – Sauternes – Pain d’Épice
The Pearl – Vichyssoise – Syltede porrer – Porreolie
RNS Røget Laks på Rug – Sumo Koshu – Fingerlime

Mælkebrød – Hussmør – Stegesnask

Overnight Squid – Charcuterie marmelade – Salsa Verde – Ristet hvidløg

Havtaske pocheret i Rødvin – Lentils du Pays – Persille Smør – Oksekind

Ricotta & Salvie Agnolotti – Delica Græskar – Brunet Smør & Parmesan

Ungdue – Perlebyg – Vilde Svampe – Kaffe

Varm & Kold Gedost – Rødbede & Hindbær
(Tilkøb 185 kr.)

Chokolade & Appelsin – Ikke Terry’s

Syrlige Kirsebær Pâte de Fruits
Figgy Pudding
Praliné Macarons
(Kaffe og Petit four 120 kr.)

995 DKK pr person


Vi beder venligst om, at der afsættes ca. tre timer for at få den fulde Pearl-oplevelse.

Bemærk venligst, at vi serverer den samme menu til både frokost og middag.

Menu

Hos Pearl venter en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Med fokus på sæsonens råvarer, kulinarisk kreativitet og sans for detaljerne byder vi på en smagsrejse, der overrasker, begejstrer og skaber uforglemmelige minder.

Pearl by Paul Proffitt – Menu

 

"It was all a dream"

Andeleverparfait – Sauternes – Pain d’Épice
The Pearl – Vichyssoise – Syltede porrer – Porreolie
RNS Røget Laks på Rug – Sumo Koshu – Fingerlime

Mælkebrød – Hussmør – Stegesnask

Overnight Squid – Charcuterie marmelade – Salsa Verde – Ristet hvidløg

Havtaske pocheret i Rødvin – Lentils du Pays – Persille Smør – Oksekind

Ricotta & Salvie Agnolotti – Delica Græskar – Brunet Smør & Parmesan

Ungdue – Perlebyg – Vilde Svampe – Kaffe

Varm & Kold Gedost – Rødbede & Hindbær
(Tilkøb 185 kr.)

Chokolade & Appelsin – Ikke Terry’s

Syrlige Kirsebær Pâte de Fruits
Figgy Pudding
Praliné Macarons
(Kaffe og Petit four 120 kr.)

995 DKK pr person


Vi beder venligst om, at der afsættes ca. tre timer for at få den fulde Pearl-oplevelse.

Bemærk venligst, at vi serverer den samme menu til både frokost og middag.

Menu

Menu

Hos Pearl venter en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Med fokus på sæsonens råvarer, kulinarisk kreativitet og sans for detaljerne byder vi på en smagsrejse, der overrasker, begejstrer og skaber uforglemmelige minder.

Menu