Pearl by Paul Proffitt – Menu
"It was all a dream"
Andeleverparfait – Sauternes – Pain d’Épice
The Pearl – Vichyssoise – Syltede porrer – Porreolie
RNS Røget Laks på Rug – Sumo Koshu – Fingerlime
—
Mælkebrød – Hussmør – Stegesnask
—
Overnight Squid – Charcuterie marmelade – Salsa Verde – Ristet hvidløg
—
Havtaske pocheret i Rødvin – Lentils du Pays – Persille Smør – Oksekind
—
Ricotta & Salvie Agnolotti – Delica Græskar – Brunet Smør & Parmesan
—
Ungdue – Perlebyg – Vilde Svampe – Kaffe
—
Varm & Kold Gedost – Rødbede & Hindbær
(Tilkøb 185 kr.)
—
Chokolade & Appelsin – Ikke Terry’s
—
Syrlige Kirsebær Pâte de Fruits
Figgy Pudding
Praliné Macarons
(Kaffe og Petit four 120 kr.)
—
995 DKK pr person
—
Vi beder venligst om, at der afsættes ca. tre timer for at få den fulde Pearl-oplevelse.
—
Bemærk venligst, at vi serverer den samme menu til både frokost og middag.
Menu
Hos Pearl venter en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Med fokus på sæsonens råvarer, kulinarisk kreativitet og sans for detaljerne byder vi på en smagsrejse, der overrasker, begejstrer og skaber uforglemmelige minder.
"It was all a dream"
Andeleverparfait – Sauternes – Pain d’Épice
The Pearl – Vichyssoise – Syltede porrer – Porreolie
RNS Røget Laks på Rug – Sumo Koshu – Fingerlime
—
Mælkebrød – Hussmør – Stegesnask
—
Overnight Squid – Charcuterie marmelade – Salsa Verde – Ristet hvidløg
—
Havtaske pocheret i Rødvin – Lentils du Pays – Persille Smør – Oksekind
—
Ricotta & Salvie Agnolotti – Delica Græskar – Brunet Smør & Parmesan
—
Ungdue – Perlebyg – Vilde Svampe – Kaffe
—
Varm & Kold Gedost – Rødbede & Hindbær
(Tilkøb 185 kr.)
—
Chokolade & Appelsin – Ikke Terry’s
—
Syrlige Kirsebær Pâte de Fruits
Figgy Pudding
Praliné Macarons
(Kaffe og Petit four 120 kr.)
—
995 DKK pr person
—
Vi beder venligst om, at der afsættes ca. tre timer for at få den fulde Pearl-oplevelse.
—
Bemærk venligst, at vi serverer den samme menu til både frokost og middag.
Menu
Hos Pearl venter en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Med fokus på sæsonens råvarer, kulinarisk kreativitet og sans for detaljerne byder vi på en smagsrejse, der overrasker, begejstrer og skaber uforglemmelige minder.