Havtaske - Pearl
Paul Proffitt

Pearl by Paul Proffitt – Menu

 

“Footloose & Fancy Free”

”Rigtige mænd spiser quiche”
The Pearl – Peberrod – Æble – Dild
Kylling Cæsar

Mælkebrød – Hussmør – Stegesnask

Taskekrabbe – Grøn Gazpacho – Citron & Brød

Fish & Chips – Varm Tartarsauce RNO

Sommergrøntsager en vinaigrette – Tomatvand

Marsk Lam – Aubergine – Artiskok – Rød peber – Basilikum

Dorstone Gedeost Bruschetta – Fennikelsyltetøj – Fennikel - Æble
(Tilkøb 185 kr.)

Dansk Jordbær - Pavlova – Citron Verbena – Chantilly

Passionsfrugt Pate de Fruits
Engelsk Vanilje Fudge
Honning og Pistacie Macaron
(Kaffe og Petit four 120 kr.)

995 DKK pr person


Vi beder venligst om, at der afsættes minimum tre timer for at få den fulde Pearl-oplevelse.

Bemærk venligst, at vi serverer den samme menu til både frokost og middag.

Menu

Hos Pearl venter en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Med fokus på sæsonens råvarer, kulinarisk kreativitet og sans for detaljerne byder vi på en smagsrejse, der overrasker, begejstrer og skaber uforglemmelige minder.

Pink 2025
Pearl by Paul Proffitt – Menu

 

“Footloose & Fancy Free”

”Rigtige mænd spiser quiche”
The Pearl – Peberrod – Æble – Dild
Kylling Cæsar

Mælkebrød – Hussmør – Stegesnask

Taskekrabbe – Grøn Gazpacho – Citron & Brød

Fish & Chips – Varm Tartarsauce RNO

Sommergrøntsager en vinaigrette – Tomatvand

Marsk Lam – Aubergine – Artiskok – Rød peber – Basilikum

Dorstone Gedeost Bruschetta – Fennikelsyltetøj – Fennikel - Æble
(Tilkøb 185 kr.)

Dansk Jordbær - Pavlova – Citron Verbena – Chantilly

Passionsfrugt Pate de Fruits
Engelsk Vanilje Fudge
Honning og Pistacie Macaron
(Kaffe og Petit four 120 kr.)

995 DKK pr person


Vi beder venligst om, at der afsættes minimum tre timer for at få den fulde Pearl-oplevelse.

Bemærk venligst, at vi serverer den samme menu til både frokost og middag.

Havtaske - Pearl

Menu

Hos Pearl venter en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Med fokus på sæsonens råvarer, kulinarisk kreativitet og sans for detaljerne byder vi på en smagsrejse, der overrasker, begejstrer og skaber uforglemmelige minder.

Paul Proffitt
Pink 2025