

Kyllingeleverparfait – Rabarber – Gingerbread
Rejecocktail Croustade
Cheddar & Løg
—
Mælkebrød – Husets smør – Stege snask
—
Grillet Kammusling – Gulerod – Ingefær – Koriander
—
Dampet havtaske – Blåmuslinger – Selleri – Ramsløg
—
Røget kylling – Trøffel – Ny sæson Asparges – Vin Jaune
—
Pink – 2025
—
Welsh Rarebit Crumpet – Syltet valnøddeketchup – Endive
(145)
—
Yuzu Macaron
Jordnøddesmør & Saltet Karamel Bon Bon
Hindbær Pate du Fruit – Mynte
(120)
—
995 kr. pr. person
Menu
Hos Pearl venter en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Med fokus på sæsonens råvarer, kulinarisk kreativitet og sans for detaljerne byder vi på en smagsrejse, der overrasker, begejstrer og skaber uforglemmelige minder.

Kyllingeleverparfait – Rabarber – Gingerbread
Rejecocktail Croustade
Cheddar & Løg
—
Mælkebrød – Husets smør – Stege snask
—
Grillet Kammusling – Gulerod – Ingefær – Koriander
—
Dampet havtaske – Blåmuslinger – Selleri – Ramsløg
—
Røget kylling – Trøffel – Ny sæson Asparges – Vin Jaune
—
Pink – 2025
—
Welsh Rarebit Crumpet – Syltet valnøddeketchup – Endive
(145)
—
Yuzu Macaron
Jordnøddesmør & Saltet Karamel Bon Bon
Hindbær Pate du Fruit – Mynte
(120)
—
995 kr. pr. person

Menu
Hos Pearl venter en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Med fokus på sæsonens råvarer, kulinarisk kreativitet og sans for detaljerne byder vi på en smagsrejse, der overrasker, begejstrer og skaber uforglemmelige minder.

